ČISTILO UNIVERZALNO SUTTER FLOWER 5000ML

Univerzalno večnamensko čistilo za vsakodnevno čiščenje premazanih ali nepremazanih tal in trdih površin. Odlična moč vlaženja in hitro sušenje. Odličen tudi za čistilni stroj. Cvetlični vonj, brez alergenov (Ur.l. 648/2004), nežna in dolgotrajna dišava. Vsebuje surovine rastlinskega izvora (npr. površinsko aktivne snovi, topila), pidobljene iz predelave koruze, krompirja, sladkorne pese in kokosovega olja. Brez fosfatov in niklja (manj kot 0,01 ppm). Dermatološko testiran izdelek (test človeških obližev – ni testiran na živalih). Če ni opozorilnih znakov CLP, je izdelek varen tako za uporabnika kot za okolje, če se uporablja v skladu z navodili za uporabo in drugimi podatki na etiketi.
Uporaba:
Za ročno čiščenje in/ali čiščenje s čistilnim strojem. Izdelek razredčite, raztopino popršite po površini, pustite, da deluje in izperite v primeru ostanka čistila.
Redčenje:
1% (100 ml na 10L).
Predlagano redčenje omogoča popolno ekonomičnost in zmanjšanje vpliva na okolje. V primerjavi z razredčenim izdelkom je dovolj majhna količina izdelka.V primeru trdovratne umazanije poskusite z višjim odstotkom redčenja. V skladu z Uredbo o zelenem javnem naročanju – Ecolabel certifikat. Ni nevarna snov ali zmes. EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo.

Znamka: Sutter
Vonj: Cvetlice
Vsebina: 5000ml
Pakiranje: 1 kos, 4 kos (krt)

KOS
Šifra: 2120304-011 Kategorija: