Novolux d.o.o.

Podjetje Novolux d.o.o. je nastalo v letu 2020 in je specializirano za veleprodajo biro materiala, toaletnega programa, prodaja in najem tiskalnikov, skladiščnega materiala, promocije (tisk biro materiala, tekstila, oglasna stojala, panoji itd.) , reprezentance, novoletna darila, likovni material za vrtce in šole, na trgu Slovenije, kot tudi tujine.

Ime Novolux izhaja iz sestavljenih besed NOVO – nekaj novega, LUX – svetloba, kar ima pomen kot novo, svetlo, pozitivno, enostavno, hitro, zanesljivo in kar je naše vodilo pri zagotavljanju blaga našim kupcem.

Po večletnem raziskovanju trga v republiki Sloveniji je naša vizija slonela na vprašanju kaj dodatno ponuditi kupcem, da bodo imeli kar se da najboljši pregled pri iskanju določenih artiklov in kasneje pri oddaji posameznega naročila. Poleg konkurenčnih cen, personaliziranih cenikov, popustov smo želeli kupcu ponuditi nekaj več. In prav na tem segmentu smo naredili največji korak k uresničitvi projekta in kot edini v Sloveniji ponudili rešitev s tremi različnimi orodji pri oddaji spletnih naročil ( Novolux, Priljubljeni artikli, Naročeni artikli).

Gre za koncept, kjer si kupec sam določa katero od treh orodij bo uporabil za iskanje artiklov, brez, da izgublja dragoceni čas, katerega lahko nameni za opravljanja svojih službenih obveznosti v katere spada tudi nabava potrošnega materiala.

  • Orodje Novolux – artikli, ki imajo določeno neto ceno – personaliziran cenik
  • Orodje Priljubljeni artikli – artikli, katere si kupec po želji dodaja ali odstrani
  • Orodje Naročeni artikli – artikli katere je kupec naročil skozi leta

V podjetju Novolux dajemo velik poudarek tudi svetovanju podjetjem. Imamo veliko referenc in izkušenj na slovenskem tržišču, sledimo svetovnim trendom. Vsakemu uporabniku pa lahko glede na njegove potrebe svetujemo pri izbiri najbolj primerne opreme oz. celovite rešitve. Vse, kar potrebujemo od potencialne ali obstoječe stranke, je opis njihovih zahtev ali izziva, ostalo pa v celoti uredimo sami.

Od konkurenčnih podjetij v Sloveniji nas loči in nas hkrati dela povsem konkurenčne v primerjavi z ostalimi ponudniki predvsem kakovost in zanesljivost s sledenjem modernim trendom in vizijo. Vse to pa dosegamo z vsakdanjim trdim delom, moderno spletno trgovino, sodelavci, ter pogodbeni partnerji.

Cilji podjetja Novolux d.o.o. so vedno visoki, zato skupaj gledamo v prihodnost, da izpolnimo zastavljene cilje, ter sledimo željam kupcev.

Sodelovati z nami je privilegij, zato se veselimo sodelovanja z vami in vas vabimo, da se nam pridružite.

Kolektiv podjetja Novolux