TABLA BELA MAGNETNA OP 180X120CM

Kvalitetna bela magnetna tabla piši-briši s trpežno lakirano površino, aluminijastim okvirjem in plastičnimi vogali. Lakirana pisalna površina omogoča z rednim čiščenjem dolgoletno neproblematično uporabo. Zaradi galvaniziranega jekla na hrbtni strani je tabla odporna na zvjijanje. Priložen je pribor za montažo ter polica za pisala in pribor. Tablo lahko uporabljamo v ležečem ali pokončnem položaju.
Opozorilo:
Za pisanje po belih tablah vedno uporabljate samo markerje piši briši (Whiteboardmarker). Nikoli ne uporabljajte permanetnih markerjev, ki se jih ne da očistiti in trajno poškodujejo pisalno površino.
Nega belih magnetnih tabel piši briši:
Na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo sledovi Piši-Briši markerjev, ki so posledica premočnega pigmenta črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnega ali umazanega filca na magnetni gobici. Včasih je lahko problem tudi v zgoščenem črnilu markerja, ki nastane zaradi nepravilne lege markerja. Čistilo nekajkrat popršite po gobici (v sili zadostuje tudi navadna voda), nakar z njo temeljito očistite pisalno površino table in jo nato do suhega obrišete z mehko papirnato brisačko. Pri tem pazite, da čistilo ne pride v stik z očmi (pomaga spiranje z vodo). Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte nobenih drugih čistil, barvnih razredčil, časopisnega ali navadnega papirja ter grobih papirnatih brisačk, ker se lahko tabla spraska in matira do te mere, da ne bo več normalno uporabna.

Znamka: Office products
Barva: Bela
Okvir: Aluminij
Dimenzija: 180 x 120 cm
Pakiranje: 1 kos, 27 kos (krt)

KOS
Šifra: 2090201-024 Kategorija: